De telefoons

Wanneer u besluit via Vrijzutphen een Google-vrije-smartphone te kopen, ondersteunt u hiermee direct ook onze advertentiecampagne. De opbrengst uit de verkoop vloeit, na aftrek van de kosten, in de kas waarmee we de advertenties in de huis-aan-huis bladen financieren.
Dit is geen bedrijfs- of zzp activiteit maar een privé initiatief. Een soort hobby waarmee ik u in de gelegenheid stel Google-vrij onderweg te zijn.

Er is genoeg aanleiding om definitief afscheid te nemen van Google, Apple en Co. Toch vraag ik u ook de berichten die u links in de sidebar ziet te lezen, om teleurstelling of misverstanden te voorkomen.

Het zijn tweedehandse telefoons. Technisch in perfecte staat, zien er uit als nieuw en geen krassen. De telefoon wordt geleverd met USB-kabel en oplader.

Samsung Galaxy A5, 32GB

De Samsung Galaxy A5 met een 5.2-inch Full HD-display heeft een verfijnd design en eersteklas prestaties. De smartphone ligt comfortabel in de hand en door de geïntegreerde Fast Charging-techniek laadt de Samsung Galaxy A5 (2017) sneller op. De beste attributen zijn de twee camera’s van 16 megapixels. Zo leg je gemakkelijk de mooiste herinneringen vast en met de autofocus maak je ook met weinig licht levendige en heldere foto’s. Voor genoeg opslagcapaciteit zorg je door een microSD-kaart toe te voegen, tot maar liefst 256GB. De Samsung Galaxy A5 (2017) heeft een vlotte processor en een vingerafdrukscanner.

Prijs: € 150,-

Momenteel verkrijgbaar in de kleuren:

Zwart

Peach

Gold

Specificaties Galaxy A5:
Lees meer

Fairphone 2, Dual SIM – 32GB

De Fairphone is niet alleen een bijzondere telefoon omdat het een Nederlands product is, maar vooral de filosofie die het bedrijf vervolgt is eenmalig.
Vanaf de ontwikkeling van de eerste Fairphone, streeft het bedrijf ernaar om uitsluitend componenten te gebruiken die onder alle mogelijke aspecten, zoals milieu en arbeidsomstandigheden, onder faire omstandigheden geproduceerd zijn.

Al in de ontwikkelingsfase bleek dit ideaal in de mobiele telefoon branche niet zo heel eenvoudig te verwerkelijken. Zo lukt hun dit dan ook niet voor de volle 100%. Toch verdient dit bedrijf sympathie en ondersteuning, want de productie van onze digitale wandel-computers heeft in de wereld desastreuze gevolgen. Fairphone legt de vinger er op.

De Fairphone is modulair opgebouwd. Hierdoor zijn, zowel voor een leek, veel onderdelen eenvoudig te vervangen wat de totale levensduur van het apparaat verlengt, een zeer duurzaam aspect dus.

Prijs: € 150,-
Even niet voorradig

Specificaties Fairphone:
Lees meer

Xiaomi Mi A1, Dual SIM – 64GB – zwart

De Xiaomi Mi A1 heeft niet een zwaar prijskaartje, maar is wel een zwaargewicht in zijn klasse. Het toestel is voorzien van flinke specificaties. Onder de motorkap doet de Xiaomi Mi A1 niet onder voor andere toestellen uit de hogere prijsklasse. Zo wordt de smartphone aangedreven door een krachtige octacore-processor van Qualcomm, die meer dan genoeg vermogen heeft. Niet alleen alledaagse apps lopen soepel, maar ook games en zwaardere apps vormen geen probleem voor de Mi A1. Met 4GB aan RAM kun je bovendien prima multitasken.

Xiaomi heeft de Mi A1 voorzien van een dubbele camera aan de achterkant. Dat betekent dat je tot wel twee keer optisch kunt zoomen, wat kwalitatief een stuk beter is dan de digitale zoom van andere smartphones.

Prijs € 165,-
Even niet voorradig

Specificaties Xiaomi Mi A1 :
Lees meer

Xiaomi Mi A2, Dual SIM – 64GB – zwart

De Xiaomi Mi A2 heeft niet een zwaar prijskaartje, maar is wel een zwaargewicht in zijn klasse. Het toestel is voorzien van flinke specificaties. Onder de motorkap doet de Xiaomi Mi A2 niet onder voor andere toestellen uit de hogere prijsklasse. Zo wordt de smartphone aangedreven door een krachtige octacore-processor van Qualcomm, die meer dan genoeg vermogen heeft. Niet alleen alledaagse apps lopen soepel, maar ook games en zwaardere apps vormen geen probleem voor de Mi A2. Met 4GB aan RAM kun je bovendien prima multitasken.

Xiaomi heeft de Mi A2 voorzien van een dubbele camera aan de achterkant. Dat betekent dat je tot wel twee keer optisch kunt zoomen, wat kwalitatief een stuk beter is dan de digitale zoom van andere smartphones.

Prijs € 165,-

Uw huidige smartphone
her-programmeren

U kunt er ook voor kiezen om uw huidige smartphone door mij te laten herprogrammeren. Dit gaat niet met alle smartphone modellen en definitief niet met de Apples. Wanneer u het model aangeeft wat in aanmerking komt, kan ik aangeven of het mogelijk is.

Bedenk echter wel dat uw vertrouwde smartphone niet meer dezelfde is wanneer u deze terug krijgt en dat alle voors- en tegens zoals beschreven, ook van toepassing zijn.
Er moet een back-up van uw contacten gemaakt worden en wellicht ook van anderen bestanden. Dit kunnen we in overleg regelen.

Prijs: € 60,-

(Dit bedrag gaat volledig naar de advertentiecampagne:-))

 

U kunt met onderstaand formulier contact met mij opnemen.

    In welk model heeft u interesse?

    Sorry, wij doen niet aan reCAPTCHA van Google,
    maar willen toch wel graag weten of u een echt mens bent.
    Bent u een echt mens?
    Dan weet u de oplossing voor het volgende vraagje: